پوتین به دنبال صلح با اوکراین است
رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه هرگز مخالف حل مناقشه در اوکراین از طریق راههای مسالمتآمیز نبوده، اما به شرط رعایت ضمانتهای امنیتی برای فدراسیون روسیه .
به گزارش آرمان ملی آنلاین: ولادیمیر پوتین گفت: روسیه هرگز مذاکرات صلح با اوکراین را رد نکرده و این اوکراین بود که علناً اعلام کرد که از روند مذاکرات خارج میشود. ما باید فکر کنیم که چگونه جنگ در اوکراین را متوقف کنیم، این یک تراژدی است. ما آماده گفتگو هستیم.
به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اجلاس گروه ۲۰ گفت: البته، ما باید به این فکر کنیم که چگونه میتوان این فاجعه را متوقف کرد. در واقع، روسیه هرگز مذاکرات صلح با اوکراین را رد نکرده است، این اوکراین بود و نه روسیه که علناً اعلام کرد که از روند مذاکرات خارج میشود.
پوتین گفت: رئیس دولت اوکراین بود که چنین مذاکراتی با روسیه را ممنوع کرد. غرب مدام از فدراسیون روسیه برای مذاکره دعوت می کند که مسکو برای آن آمادگی نشان می دهد، اما در عین حال غرب امتناع دائمی کییف از شرکت در گفتگو را نادیده میگیرد. اگر اوکراین خواهان روند مذاکره است، نیازی به ژستهای نمایشی نیست و فرمان منع مذاکره با روسیه باید لغو شود.
به گفته وی، روسیه هرگز مخالف حل مناقشه در اوکراین از طریق راههای مسالمتآمیز نبوده، اما به شرط رعایت ضمانتهای امنیتی برای فدراسیون روسیه .
پوتین با اشاره به سخنان دیگر رهبران جهان که گفتند از اقدامات روسیه در اوکراین و تلفات جانی شوکه شدهاند، گفت: اقدامات نظامی همیشه برای مردم یک تراژدی است، برای کل کشور، باید به این فکر کرد که چگونه میتوان این فاجعه را متوقف کرد. همه از حمله روسیه به اوکراین شوکه شدند، چرا رهبران جهان از سخنان آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر تبدیل غزه به گورستان بزرگ کودکان، شوکه نمیشوند؟ من درک می کنم که این یک جنگ است، مرگ مردم تکان دهنده است و کودتای خونین در اوکراین در سال ۲۰۱۴ و به دنبال آن جنگ رژیم کی یف علیه مردمش در دونباس، آیا تکان دهنده نیست؟ و نابودی مردم غیرنظامی فلسطین در نوار غزه امروز تکان دهنده نیست؟ و اینکه پزشکان باید بر روی کودکان عملجراحی کنند، عمل های شکمی انجام دهند، بدن کودک را با چاقوی جراحی بدون بیهوشی عمل کنند، آیا تکان دهنده نیست؟
روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ عملیات نظامی ویژه خود را در اوکراین آغاز کرد. رئیس جمهور روسیه، هدف آن را «حمایت از افرادی که به مدت هشت سال توسط رژیم کییف مورد آزار و نسل کشی قرار گرفتهاند» خواند. وی خاطرنشان کرد که این عملیات ویژه یک اقدام اجباری بود و خطرات امنیتی بهگونهای ایجاد شد که پاسخ دادن به روشهای دیگر غیرممکن بود.
به گفته وی، روسیه ۳۰ سال است که تلاش می کند با ناتو بر سر اصول امنیت اروپا به توافق برسد، اما در پاسخ یا با فریب و دروغ های وقیحانه و یا تلاش برای فشار و باج خواهی مواجه شده است، در حالی که این ائتلاف در همین حال، با وجود اعتراضات مسکو، به طور پیوسته در حال گسترش و نزدیک شدن به مرزهای فدراسیون روسیه است
ارسال نظر