یک تحلیل در مورد احتمال ورود آمریکا به جنگ غزه
اگرچه مجموعه عوامل متعددی وجود دارد که به سران رژیم صهیونیستی اجازه هرگونه برنامه تهاجم نظامی علیه ایران را نمیدهد، اما واکنشهای اخیر کاخ سفید به عملیات طوفانالاقصی و پیامهای هشدار آمیزی که به سران صهیونیستها ارسال کردهاند احتمال بروز این خطای راهبردی و استراتژیک از سوی صهیونیستها را به صفر میرساند.
اطلاعات آنلاین نوشت: اجرای عملیات غافلگیرانه طوفان الاقصی در مناطق اشغالی غزه، صهیونیستها و جریان حامی آنها را مات و مبهوت کرده است. اخبار و گزارشات منتشره از آمار رو به افزایش میزان تلفات سربازان و تجهیزات و امکانات صهیونیستها خبر میدهند.
به باور صاحب نظران و کارشناسان مسائل سیاسی - امنیتی عملیات طوفان الاقصی بی سابقهترین عملیات علیه صهیونیستها از سال ۱۹۴۸ زمان تاسیس دولت غاصب صهیونیستی تا به الان بوده است.
همچنان که با گذشت ۳ روز از این عملیات، صهیونیستها و بیش از ۴۷۵۰ اتاق فکر و اندیشکده آمریکایی- اروپایی و صهیونیستی از تحلیل چگونگی اجرای این عملیات عاجز مانده اند و پاسخ به سئوالات شهروندان اسرائیلی، آمریکایی و اروپایی را به آینده موکول میکنند.
البته ضرب شصت غافلگیرکننده و وحشت آفرین جبهه مقاومت به پیکره نحیف و رو به زوال رژیم صهیونیستی، سوای از برهم زدن بسیاری از تعاملات منطقه ای، فرامنطقهای و جهانی، نگاهها را به سمت و سوی ایران نیز معطوف کرده است.
آیا ایران نقشی در طرح ریزی و اجرای این عملیات بزرگ جبهه مقاومت داشته است؟ این سئوالی است که جریان رسانهای نظام سلطه ماموریت یافته تا به انحای مختلف با به کارگیری انواع شگردهای عملیات روانی - رسانهای در اذهان عمومی ایران، منطقه و دیگر کشورها ایجاد کند.
علی کریمی مقام، عضو نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به برخی ادعاهای مطرح شده از سوی رسانههای نزدیک به لابی صهیونیستی- آمریکایی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که تصمیمات مقاومت فلسطین «خودجوش» و «مطابق منافع قانونی ملت فلسطین» است.
کریمی مقام با بیان نظر نمایندگی ایران در سازمان ملل در ادامه نوشت: ما، همدلانه، برای حمایت راسخ از فلسطین در کنار آن ایستادهایم. اگرچه، ما در پاسخ فلسطین نقشی نداریم؛ چراکه صرفا از سوی خود فلسطین انجام میشود.
اما سوای از شبهه پردازیها و شایعه پراکنیهای جریان رسانهای صهیونیستی - آمریکایی - ضد انقلاب علیه ایران، یک سئوال مهم در لابه لای این گونه مطالب منتشر شده و در فضای مجازی دست به دست میشود. آیا اسرائیل به ایران حمله میکند؟
اگرچه مجموعه عوامل مهم و متعددی وجود دارد که به سران رژیم صهیونیستی اجازه طراحی و احتمال هرگونه برنامه تهاجم نظامی علیه ایران را نمیدهد، اما واکنشهای اخیر کاخ سفید به عملیات طوفان الاقصی و پیامهای هشدار آمیزی که به سران صهیونیستها ارسال کرده اند از یک سو و پاسخ شدیداللحن ایران و توصیههای برخی از کارشناسان همسو با رژیم صهیونیستی از دیگر سو احتمال بروز این خطای راهبردی و استراتژیک از سوی صهیونیستها را به صفر میرساند؛ بنابراین به طور اجمال میتوان در پاسخ به این سئوال به واکنشها و موضع گیریهای مقامات آمریکایی، مسئولان ایران و رسانههای همسو با صهیونیستها اشاره کرد:
الف) رویترز در خبری به نقل از برخی از مقامات کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا هیچ نشانهای مبنی بر دست داشتن ایران در حمله حماس به اسرائیل در اختیار ندارد. در این عبارات کوتاه پیام مهم عدم بهانه کافی برای همراهی با صهیونیستها در حمله احتمالی آنان به ایران نهفته است. صهیونیستها باید به این پیام توجه کنند.
ب) ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خود با خبرنگاران در پاسخ به تهدیدات صهیونیستها و تعدادی از سناتورهای آمریکایی علیه ایران گفت: آن کس که ایران را تهدید میکند بداند هر اقدام احمقانهای علیه ایران با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود.
جهان امروز با توجه به مصادیق فراوان توانمندیهای ایران هستهای - اسلامی در عملیات در هوا، زمین و دریا به دست برتر ایران در هرگونه تهاجم و تعرض نظامی اذعان دارد. صهیونیستها این نکته مهم را از گفتگوها و برگزاری اجلاسهای بی نتیجه خود علیه ایران به خوبی فهمیده اند.
ج) به نوشته برخی از رسانههای آمریکایی، مقامات برخی از کشورهای اسلامی، اما نزدیک به صهیونیستها به مقامات رژیم صهیونیستی پیام هشدارآمیزی داده اند که در پاسخ به حملات نیروهای مقاومت به هیچ وجه ایران را تحریک نکند.
جهانیان به ویژه جهان اسلام بخشی از قدرت غیرقابل انکار ایران را در مبارزه با پدیده آمریکایی داعش به خوبی به خاطر دارند. از این برخی از کشورهای اسلامی همسو با رژیم صهیونیستی در پیامهایی تاکید کرده اند که اسرائیل، توان داخلی و ظرفیت و توانمندی درگیری و مواجهه با قدرت نظامی جبهه مقاومت و ایران را ندارد.
ارسال نظر