اهمیت تقویت جایگاه جامعه
قبل از هرچیز باید به این موضوع تاکید کنم که برای تقویت اقتدار سیاسی و حل مشکلات معیشتی و ارتقای کیفیت زندگی مردم و جایگاه اقوام کشور در همه زمینههای سیاسی، فرهنگی، قومی، اقتصادی و...، حفظ وفاق ملی ضروری است تا در نهایت با بازترشدن دروازههای ایران بهسوی جهان بتوانیم به رشد اقتصادی بالاتری دست یابیم و با کنار رفتن تحریمها شرایط شهروندان از نظر اشتغال و معیشتی بهبود پیدا کند.
در همین مورد باید بهضرورت حفظ وفاق ملی میان بخشهای مختلف اجرایی و تقنینی کشور برای بهبود شرایط سیاسی و اقتصادی اهمیت بدهیم زیرا این عوامل میتوانند ریل توسعه یافتگی و بهبود روابط حاکمیت و ملت باشد. توجه داشته باشید که رهبری انقلاب بارها بر ضرورت همراهی، تعامل و همدلی مجلس با دولت تاکید داشتهاند. ۹۰ درصد اقتصاد کشور در دست دولت است و تنها ۱۰ درصد اقتصاد بهدستان ملت سپرده شده است. دولت چهاردهم اگر میخواهد مشکلات اقتصادی کشور حل شود، باید به تمام دیدگاههای سیاسی صاحب ایده فراخوان دهد و جای اقتصاد دولتی با بخشخصوصی را عوض کند. اگر میخواهیم از فرصت تجارت با جهان استفاده کنیم، دیدگاهها و منویات رهبری انقلاب و خواست مردم را در زمینه رفع مشکلات اقتصادی مدنظر قرار دهیم، باید با تعقل در قوانین و بهویژه قوانین مرتبط با تولید و تجارت، دارای سه ویژگی «زمینهسازی برای کار بیشتر»، «نتیجهگیری در زمان کمتر» و «تولید با کیفیت بالاتر» باشد. این شرایط به ما کمک میکند در مقام رقابت با دیگر کشورها پیروز باشیم.
دراینجا باید به اهمیت مجلس شورا در این حوزه اشاره کنم. نمایندگان مجلس با ادامه آنچه وفاق نام دارد و همراهی با دولت، نشان میدهند دل در گرو منافع ملت و حفظ کیان کشور در شرایط حساس دارند. تجربه ملل جهانی نشان داده است که مدیریت گروهی، همدلی و وفاق ملی است که میتواند به رفع مسائل جامعه کمک کند، نه برخوردهای جناحی و سیاسی که باعث فاصله گرفتن میشود. رفع مشکلات بزرگ و انجام کارهای دشوار با مشارکت و همراهی عوام و خواص میسر میشود. برای تقویت اقتدار سیاسی و حل مشکلات معیشتی و ارتقای کیفیت زندگی مردم و جایگاه اقوام کشور، حفظ وفاق ملی ضروری است تا در نهایت با بازترشدن دروازههای ایران به سوی جهان بتوانیم به رشد اقتصادی بالاتری دست یابیم.
* کمالالدین پیرموذن
تحلیلگر سیاسی
ارسال نظر