| کد مطلب: ۱۱۵۸۸۹۱
لینک کوتاه کپی شد

خبری از آنتیک بازی در خانه فائزه نیست

آرمان ملی- مطهره شفیعی: گفت‌وگویی که در روزهای اخیر با فاطمه هاشمی رفسنجانی صورت گرفته، و اظهارات صریح او درباره زندگی آیت‌ا... هاشمی، واکنش‌های متعددی را پدید آورده و نام آیت‌ا... هاشمی را دوباره در فضای سیاسی کشور برجسته کرده است.

خبری از آنتیک بازی در خانه فائزه نیست

به بهانه این گفت‌وگو فرصتی دست داد تا با فرزند دیگر آیت‌ا... هاشمی گفت‌وگوی کوتاهی داشته باشیم. فرزند آیت‌ا... هاشمی می‌گوید: «شاید اگر بخواهیم آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی را در یک عبارت یا چند جمله توصیف کنیم، زندگی و سرنوشت ایشان، مثل سرنوشت پیراهن حضرت یوسف(ع) است که در سه برهه از زندگی آن حضرت نمایان است، برهه اول زمانی بود که بدخواهان پیراهن حضرت یوسف را «بدَم کَذب» به خون دروغین آغشته کرده و حضرت یعقوب(ع) آن دروغ را نپذیرفت و حقیقت برملا شد، این ماجرا درست مثل ماجرای ترور آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی و شایعه شهادت ایشان بود که گروه فرقان مرتکب شد و حضرت امام‌خمینی(ره) در مورد ایشان فرمودند «هاشمی زنده است تا نهضت زنده است.» یاسر هاشمی به «آرمان ملی» اظهار داشت: «در برهه‌ای دیگر به حضرت یوسف(ع) تهمت زدند و گفتند پیراهن وی در قصر فرعون از جلو پاره شده است اما این دروغ نیز فاش و برملا شد که آن پیراهن از پشت و در حین فرار آن حضرت از معصیت پاره شده است، «قدّ من دُبُر» درست همان‌گونه که سیل تهمت‌ها و افتراهای ناروا در 60 سال مبارزه آیت‌ا... هاشمی به ویژه در سالیان اخیر بر ایشان روا شد و بی‌پایه و ‌اساس بودن آنها و اثبات پاکدامنی ایشان که بعد از انقلاب ثروت ایشان کمتر از قبل انقلاب بوده و حتی حقوق ماهیانه کمی می‌گرفته و اجاره‌نشین بوده، روشن شد و بعد هم با ارتحال جانگدازشان در یک بیمارستان ساده دولتی، چگونگی امر بر همگان اثبات شد.» وی افزود: «و اما سومین بار که داستان پیراهن حضرت یوسف(ع) در قرآن مجید مطرح می‌شود، زمانی است که پیراهن او را بر چشمان یعقوب(ع) که از دوری‌‌اش نابینا شده بود، می‌کشند و به اذن خدا دوباره بینا می‌شود، «فارتد بصیرا» حال شاهد آن هستیم که به همان شکل ارتحال آیت‌ا... هاشمی باعث همبستگی مردم شد که نتیجه بینایی است و این کرامتی بود که از ایشان دیدیم. سرنوشت زندگانی آیت‌ا... هاشمی در قسمت سوم همچون سرنوشت پیراهن حضرت یوسف است که باعث بینایی مردم شد که خادم واقعی خود را شناختند، هرچند عده‌ای قدر خدمات او را ندانستند اما این مردم بودند که دانستند و میلیونی به تشییع پیکرش آمدند. آری بر همگان روشن است که آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی یک قهرمان ملی و امیرکبیر ثانی، قهرمان مبارزه با استبداد و استعمار، یک شخصیت جهانی و یک انقلابی مظلوم بود. 19 دی ماه 1395 ملت شریف ایران از یک فرزانه معتدل و جهان از یک تئوری‌پرداز برجسته محروم شد که هیچ‌گاه تاریخ، پژواک ندای حق‌طلبی و یک عمر مبارزه مخلصانه ایشان در مسیر حق و عدالت را از یاد نخواهد برد. این روز‌ها بیش از هر زمان دیگری جای خالی او را حس می‌کنیم. هر چند سعی بر حذف نام و یاد هاشمی مخصوصا در بعضی رسانه‌هاست ولی فرزندان هاشمی و یاران با وفای او روش و منش او را تبیین و در عمل همچنان برای توسعه و آبادانی ایران کوشش می‌کنند. یاسر هاشمی تصریح کرد: «آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی(ره) در تمام عمر خود در برابر تندروها از هر جناحی سینه سپر می‌کرد و مانع از ایجاد خسارت از سوی آنها به کشور می‌شد. او اسطوره پایمردی و پایداری و یک قهرمان ملی بود که هم قبل از انقلاب و هم بعد از انقلاب آماج دشمنی‌ها قرار گرفت دشمنی‌هایی که حتی تا کنون ادامه دارد و این خود نشان از زنده بودن تفکر مقبول اجتماعی اوست.»

* ساخته و پرداخته بدخواهان

آیت‌ا... هاشمی همواره مورد هجمه بدخواهان بود و فرزندان ایشان هم سال‌هاست که با انواع و اقسام اتهامات بی‌اساس مواجه هستند. اظهارات اخیر فاطمه هاشمی درباره مرحوم آیت‌ا... هاشمی بار دیگر توجهات را به سمت این خانواده جلب کرد که از قبل انقلاب تاکنون نقش پررنگی در برهه‌های تاثیرگذار داشته‌اند. یکی از موضوعاتی که همواره برای تخریب این خانواده مطرح می‌شود به دارایی آنها مربوط است. مخالفان اگر چه به‌خوبی می‌دانند وضعیت مالی آیت‌ا... هاشمی از پیش از انقلاب مطلوب بوده و پس ازانقلاب ثروتی بر دارایی‌های ایشان افزوده نشد، اما درصدد القای این موضوع هستند که دارایی این خانواده به سبب عملکردهای خاص و جایگاهی که دارند افزایش چشمگیری داشته است. فرزندان آیت‌ا... هاشمی منکر میزان دارایی نمی‌شوند مانند محسن هاشمی که گفته بود: «وضع آیت‌ا... هاشمی نسبت به طلاب دیگر بهتر بوده است و اگر طلاب نیازی داشتند یا مبلغی به‌عنوان قرض می‌خواستند از ایشان می‌گرفتند. در حد یک پنجم روستای کوچکی که به بهرمان معروف بود، پدر ایشان در اختیار داشتند و آن زمان هنوز آنقدر رسم نبود که پسته زیاد کاشته شود و پسته کاری کم‌کم از همان تاریخ رواج یافت... همیشه شایعه پسته روی خانواده ما بوده باید بگویم اگرچه ایشان در قم تحصیل می‌کردند، ولی بعد از فوت پدر، برادر بزرگ‌تر ایشان در رفسنجان پسته‌کاری را ادامه دادند. بعد از فوت پدرشان، یک ارثی هم به ایشان رسیده بود، اما بعد از انقلاب هم، ایشان فعالیت پسته‌کاری نداشتند.» محمد هاشمی هم درباره ثروت برادرزاده‌هایش می‌گوید: «هیچ یک از بچه‌ها کار اقتصادی به آن معنا جز ادامه کشاورزی ندارند، همان کشاورزی که ما در رفسنجان داشتیم. بخشی از زندگی را از آنجا و بخشی را هم از حقوق خودشان اداره می‌کنند.»

* آنتیک‌هایی که وجود نداشت!

برخی هم مدعی ثروت زیاد فائزه هاشمی هستند که خواهر بزرگ او یعنی فاطمه توضیح داد: «فائزه از همه ما زندگی ساده‌تری دارد. ولی هر جایی برج می‌دیدند می‌گفتند که برای فائزه است. می‌خواهم بگویم که این پروژه‌ای علیه ایشان بود. چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلبان. این دو با هم شروع کردند.» گفتنی است نماینده «آرمان ملی» در منزل فائزه هاشمی حضور یافت و مولفه‌ای که گویای ثروت غیر متعارف در آن منزل باشد مشاهده نکرد. فائزه هاشمی در پاسخ به این سوال «آرمان ملی» که شایعه شده دارای کلکسیون کالاهای آنتیک و قدیمی است، گفت: این ادعا صحت ندارد و خودتان در منزل من تشریف دارید و می‌بینید این ادعاها درست نیست و برای تخریب است. فائزه هاشمی تصریح کرد: سال‌هاست برای تخریب آیت‌ا... هاشمی و خانواده ایشان ادعای ثروت زیاد را مطرح می‌کنند. همگان می‌دانند محسن هاشمی هم درباره دارایی خواهرش گفته بود: «فائزه شم اقتصادی بدی دارد [باخنده]، فقط پول خرج می‌کند. سرمایه‌ای به آن صورت ندارد. فاطمه در بنیاد بیماری‌های خاص است که فقط فعالیت‌های عام‌المنفعه می‌کند.»

منبع : آرمان ملی
نویسنده : مطهره شفیعی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار