«آرمان ملی» اتهامات ساختگی و نخنما به رئیس دولت اصلاحات را بررسی میکند
پشت پرده اتهام به «محمد خاتمی»
آرمان ملی- حمید شجاعی: معروف است که میگویند هر کسی را با عملکرد و رفتارش میسنجند و در ادبیات نغز فارسی نیز گفته که میآید «دو صد گفته چون نیم کردار نیست» از همینرو عملکرد دولتمردان را نیز میتوان بررسی و به قضاوت نشست.
حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی نیز جدای از شخصیت فاضل، فرهیخته و اندیشمندی که دارد بهعنوان رئیسجمهور سابق ایران نیز عملکرد مشحص و واضحی دارد و به قرائت بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران دولت 8 ساله اصلاحات او از خرداد 76 تا مرداد 84 طلاییترین دوران پس از انقلاب بوده است که به لحاظ اقتصادی، سیاسی و... کشور در شرایط بسیار مطلوبی بسر میبرده است. اما همین شخصیت که همواره در جامعه از محبوبیت خاصی نیز برخوردار بوده و هست از همان دولت اصلاحات مورد غضب و اتهام مخالفان و جریان تندرو بوده و چه آن زمان که با تجمعات خیابانی، هجمه و اهانت در برخی رسانهها در قبال او موضعگیری میکردند و چه پس از آنکه با طرح مسائل دروغ و اتهامات واهی سید اصلاحات را مورد هجمه و حمله قرار میدادند او هیچ واکنشی به این بداخلاقیها نشان نداده و فقط برخی اوقات وکلای وی نسبت به اتهامات دروغی که به رئیسجمهور سابق وارد میشده طرح شکایت میکردند.
* یک اتهام ساختگی
سال 88 بود که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم حسین شریعتمداری در ادعایی که تاکنون نیز به اثبات نرسیده اما به دفعات تکرار شده، عنوان کرد که سیدمحمد خاتمی در سفری که به آمریکا داشته با جورج سوروس دیدار داشته است. ادعایی که برای آن ادله و مدرکی هم رو نکرده و فقط گفتههای نخنما شدهای را طی بیش از یکدهه گذشته تکرار کرده است. چه اینکه او اخیرا در اوایل دیماه سالجاری در گفتوگویی تلویزیونی با طرح مجدد این بحث اظهارکرد که جورج سوروس دو بار با آقای خاتمی ملاقات داشته است. ایشان انکار میکند، من اکنون یک نشانه دیگر هم میدهم اگرچه اسناد فراوانی وجود دارد. خوب بود که ایشان در دادگاه حاضر میشدند، اما فقط شکایت کردند. آنها در آمریکا ملاقات داشتند. یک آدرس بدهم به ایشان، شما بار دومی که ملاقات کردید به همراهتان گفتید این دیدار کار خوبی نبود! این در حالی است که این اتهامات بارها از سوی سیدمحمد خاتمی؛ رئیسجمهور سابق و همچنین وکلای وی تکذیب و رد شده است. اما نکته جالب جایی است که مبدع این اتهامات واهی اردیبهشت ماه سال 1400 برای نخستین بار از پشت پرده این موضوع و واقعیت آن سخن گفت تا مشخص شود ادعاهای مطرح شده به طور کلی دروغ و کذب محض بوده است. عبدالرضا داوری مشاور رسانهای پیشین محمود احمدینژاد که مدتها در کیهان با حسین شریعتمداری همکار بوده تاکید کرد: خبر جعلی دیدار سیدمحمد خاتمی و جرج سورس را خودش شخصا ساخته است. حال در چنین شرایطی همه چیز به طور کامل واضح است و مشخص نیست که ادعاهای واهی بر چه اساسی مطرح میشود. البته این ادعاها چندان هم بیپاسخ نمانده است. در پی این اظهارات مدیرمسئول روزنامه کیهان، وکلای خاتمی شکایتی در دادسرای فرهنگ و رسانه از حسین شریعتمداری طرح کردهاند. البته اظهارات شریعتمداری با واکنش وکیل خاتمی هم مواجه شد و «محمد انجام» یکی از وکلای سیدمحمد خاتمی درباره ادعاهای شریعتمداری، بیان کرد: «اولا، برخلاف ادعای آقای شریعتمداری پرونده به دادگاه ارجاع نشده و در مرحله دادسرا هم ایشان هیچ دلیلی برای اثبات ادعای خودشان ارائه نکردند و پرونده از سیر طبیعی و قانونی دادرسی خارج شد. در نهایت متأسفانه رسیدگی قانونی صورت نگرفت و مختومه شد. ثانیا، بر خلاف ادعای آقای شریعتمداری اصلا قرار نبوده و لزومی نداشته آقای خاتمی به دادگاه مراجعه کند، اصولا حضور وکیل شاکی در کلیه مراحل دادرسی کافی است؛ مگر در موارد خاصی که مقام قضائی حضور شاکی را لازم تشخیص دهد که در ما نحن فیه چنین چیزی در کار نبوده است. ضمنا شکایت دیگری علیه ایشان در مرجع قضائی ثبت شده که امیدوارم این بار به طریق قانونی و سریع مورد رسیدگی قرار بگیرد» با این حال شکایت خاتمی از شریعتمداری با استقبال مدیر مسئول کیهان مواجه شد و این روزنامه در خبر ویژه خود در روز سوم بهمن ۱۴۰۳ از خاتمی و وکلایش خواست تا «لطفا شکایتتان را تا آخر پیگیری کنید»! البته کیهاننشینان مدعی شدهاند «هنوز چیزی به شریعتمداری ابلاغ نشده است. مشتاقانه در انتظار دادگاه مینشینیم تا مستندات دیگر را نیز در آنجا ارائه کنیم.» حال باید دید که چه زمانی دادگاه برگزار میشود و آیا مدعی همیشگی با داله درست حاضر خواهد شد یا بازهم مسائل به روال گذشته پی گرفته میشود.
* برچسبهای واهی
یک فعال سیاسی اصلاحطلب در خصوص هجمهها و اتهامات به سیدمحمد خاتمی اظهار داشت: انگیزه این هجمههای متناوب که هر از چند گاهی از سوی هسته اصلی بخش تندروی جریان اصولگرا متوجه آقای خاتمی تحتتاثیر موقعیت و اعتبار آقای خاتمی در سطح افکار عمومی داخلی و فضای بینالمللی همچنان که برخی از شخصیتهای شناخته شده با انصاف اصولگرا مثل آقای مهندس باهنر در صداوسیما اعلام کرد که کارنامه عملکردی آقای خاتمی طی هشت ساله دولت اصلاحات در بخشهای اقتصادی سرآمد عملکردهای دولتهای بعد از ایشان است، نشانهگیری اصلی متوجه این بخش اعتبار و سرمایه اجتماعی آقای خاتمی است. حسن رسولی به «آرمان ملی» گفت: آنچه این بخش از مخالفان آقای خاتمی را آزار میدهد پایداربودن این اعتبار و منزلت عمومی آقای خاتمی است و الا نزدیک به ۲۰ سال است که آقای خاتمی عملا در هیچکدام از بخشهای قدرت رسمی کشور دارای اختیار و مسئولیتی نیست و از هیچکدام از مزایای عمومی کشور استفاده نمیکند و بنا هم ندارد دوباره تحت هیچ شرایطی به قدرت برگردد. عضو جبهه اصلاحات ایران ادامه داد: آنچه که موجب اذیت و آزار این بخش است ناشی از یک مقایسه تطبیقی توام با حسادت و حسرت با چهره مطلوب خودشان در آن زمان یعنی احمدینژاد است. اینکه به لحاظ حقوقی ادعاهایی علیه آقای خاتمی مطرح شده بارها توسط وکیل قانونی ایشان به مراجع قضائی اعلام شده و تا به الان کوچکترین رسیدگی صورت نگرفته است نه تنها در مجامع حقوقی و قضائی رسیدگی صورت نگرفته بلکه چهرههایی مثل آقای داوری که خود وی در آن مقطع حسب اعترافات روزهای اخیر خود ماموریت جعل چنین اخبار غیر واقعی رو داشته اذعان کرده است که این نوع اخبار جعلی، ساختگی، وارونه و دستوری است. عضو شورای شهر پیشین تهران تصریح کرد: به نظر من به لحاظ حقوقی عدم ورود دستگاه قضائی به این رسیدگی بهخصوص در کنار اعترافات اخیری که داوری داشته، اثبات میکند که این برچسبها واهی است.
ارسال نظر