«آرمان ملی» ادعای مطرح شده در مورد رئیس دولت اصلاحات را بررسی میکند
تکرار اتهامات بیسند
آرمان ملی - مطهره شفیعی: ادعای دیدار خاتمی با جورج سوروس آنقدر تکرار و تکذیب شده که کمتر کسی آن را باور میکند و تنها حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان است که سالها بر ادعای خود پافشاری میکند اما بدون ارائه هیچ سند و مدرکی! او اخیرا هم این ادعا را مطرح کرده و در گفتوگویی با شبکه یک سیما در برنامه جریان از دیدار خاتمی و جورج سوروس صحبت کرد.
شریعتمداری بیان کرد: جورج سوروس صهیونیست است و از سرمایهداران برجسته است. او معروف به تامینکننده مالی جریانات کودتای مخملی است. مدیر مسئول کیهان افزود: جورج سوروس دو بار با آقای خاتمی ملاقات داشته است. ایشان انکار میکند، من اکنون به ایشان عرض یک نشانه دیگر هم میدهم اگرچه اسناد فراوانی وجود دارد. خوب بود که ایشان در دادگاه حاضر میشدند، اما فقط شکایت کردند. آنها در آمریکا ملاقات داشتند. یک آدرس بدهم به ایشان، شما بار دومی که ملاقات کردید به همراهتان گفتید این دیدار کار خوبی نبود!
دروغ است
این ادعا مدتهاست مطرح میشود و بسیاری افراد از او خواستار سند هستند مانند صادق خرازی مشاور خاتمی که در سال 99 خطاب به شریعتمداری نوشت: «شما بارها به کذب و دروغ مدعی شدید جناب آقای خاتمی با سوروس دیدار داشتهاند. با وجود تکذیب رسمی ایشان و همه افرادی که در جریان هستند از جمله بنده کمترین که مستشار موتمن و مشاور ارشد سیاسی ایشان بودهام و کاملا آن را رد کردهاند و کردهام، مجددا بر این خلاف گویی پافشاری کردهاید. پرسش اصلی اینجانب این است این دیدار در کجا و در چه زمانی با حضور چه افرادی انجام شده است که هیچ نهاد امنیتی و مسئولی جز شما از آن خبر ندارد؟ واقعا تصور میکنید فردی با پروتکلهای امنیتی و حفاظتی آقای خاتمی و یا در این سطح میتواند بدون اطلاع سفارت و مسئولان و مشاوران خود که همواره در زیر چشمان تیز بین نهادهای امنیتی هستند، با کسی دیدار کند و کسی از آن خبر نداشته باشد؟ جالب است بدانید جناب آقای خاتمی چه در دوران ریاست جمهوری و چه پس از آن، در صورتیکه از دیدگاه مقام معظم رهبری مطلع میشدند بهرغم دیدگاه خود، نظر و دیدگاه رهبری را رجحان میدادند و یک گام در سیاست خارجی بدون هماهنگی با مقامات انجام ندادند اینکه تهمت بزنید کار سادهای است. کما اینکه من میتوانم مدعی باشم شما با شیمون پرز دیدار داشتهاید. لااقل اگر دیدار نداشتهاید همیشه اتحادهای نانوشته استراتژیک با اسرائیل داشتهاید. اگر اتحاد هم نداشته باشید خدمات متقابل شما و اسرائیل در آسیب رساندن به منافع ملی ایران غیر قابل انکار و کتمان است. آقای شریعتمداری شما یا میدانید دروغ میگویید یا نمیدانید. اگر آگاهانه دروغ میگویید که دچار یک ماکیاولی پیش افتاده و مبتذل شدهاید که سالهاست که جامعه ما دیگر در دام آن نمیافتد. در این صورت شما فیلمساز خوبی نیستید. فیلمها و سناریوهای شما نه فروش مردمی خوبی دارد و نه مورد تحسین منتقدان قرار میگیرد. یا در حالت دوم شما فکر میکنید که راست میگویید که در این حالت دچار سندروم مرد شکاک شدهاید که به هر کسی و هر چیزی شک دارید و با این شکها در این مدت جز آسیب و تخریب نفوس تولیدی نداشتید.»
عذرخواهی فارس
چند سال پیش حبیب ترکاشوند، مدیرکل سیاسی وقت خبرگزاری اصولگرای فارس هم در توییتی نوشت: «تصویر کمتر دیده شده از دیدار خاتمی و صادق خرازی در سال ۱۳۸۵ با «جورج سوروس یهودی و رهبر کودتاهای مخملی» خاتمی پس از فتنه ۸۸ ادعا کرد: من در عمرم نه سوروس را دیدهام و نه با او صحبت کردهام.» یک روز پس از آن، نویسنده این توییت نوشت: «در زمان انتشار یقین داشتم که نامبرده جورج سوروس است اما طبق اطلاع دوستان این فرد جورج سوروس نیست. از همگی مخاطبان عذرخواهی میکنم.» تصویری که او منتشر کرده در واقع عکسی مربوط به دیدار خاتمی با گرگوری ناگی، استاد ادبیات یونان باستان دانشگاه هاروارد است با حضور صادق خرازی. عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاحطلب، پس از این توییت عذرخواهی نوشت: «یکی از منافع شبکههای اجتماعی این است که اگر سخن نادرست فاحشی بگوییم این شانس را داریم که دیگران ما را به خطای خود واقف کنند. گفتوگو در ساختارهای ارتباطاتی بسته و فرقهای مصداق خودگویی و خودخندی است.»
* دروغ بود؛ دروغ!
در اردیبهشت 1400 یک یار سابق احمدینژاد مدعی شد ساخت دروغ دیدار خاتمی با سوروس کار او بوده و از خیالی بودن این ادعا پرده برداشت. عبدالرضا داوری، مدیر مجتمع رسانهای هما (هواداران محمود احمدینژاد) به مناسبت بازنشر یکی از سرمقالههای قدیمی خود در روزنامه کیهان، پرده از نام مستعار خود برداشته و گفت: یادداشتهایی که در آنها «کد امنیتی» داده شده با نام مستعار منتشر میشوند. وی همچنین تاکید کرد که خبر جعلی دیدار سیدمحمد خاتمی و جرج سوروس را خودش شخصا ساخته است. داوری ادامه داد: یادم رفته بود که مدتی سرمقاله نویس کیهان بودم، کنار دست آقای حسین شریعتمداری. در آن دوره غالبا یادداشتهایم را بهخصوص در سرمقاله کیهان با نام اصلیم یعنی عبدالرضا داوری منتشر میکردند، اما گاهی اوقات که یادداشتم حاوی کدهای امنیتی بود آقای شریعتمداری یک اسم مستعار برایم انتخاب کرده بود: «دکتر علیرضا حیدری.» مانند سایر دوستان یادداشت نویس که هر یک نام مستعاری داشتند که داستان مفصلی دارد و اگر عمری بود در آینده بازگویش میکنم.
ارسال نظر