یوسف پزشکیان در پاستور
همه روسای جمهور از معتمدان استفاده کردند
آرمان ملی- مطهره شفیعی: محسن حاجی میرزایی، رئیس دفتر رئیسجمهور، یوسف پزشکیان را بهعنوان مشاور و دستیار رسانهای رئیس دفتر رئیسجمهور منصوب کرد. این انتصاب با حواشیای همراه بود و به ابزار هجمه مخالفان دولت به رئیسجمهور تبدیل شد.
بهعنوان نمونه رجانیوز نوشت: «پزشکیان نه تنها هیچ واکنش منفی به انتصاب دامادش در نهاد ریاست جمهوری نشان نداد بلکه از انتصاب پسرش هم در نهاد رضایت دارد. نکته قابل توجه آنکه انتصابهای فامیلی در سمتهای مهم دولتی چنان امر مذموم و ناپسندی در نزد عموم مردم است که حتی روحانی نسبت به انتصاب دامادش نیز واکنش نشان داد و خواستار لغو حکم او شد. در زمان ریاست جمهوری روحانی رسانهها نوشتند: «حسن روحانی پس از خبردارشدن از انتصاب داماد خود بهعنوان معاون وزیر صنعت، او را بهشدت توبیخ کرد. حسن روحانی از وزیر صنعت خواسته است که حکم معاونت برای کامبیز مهدیزاده را لغو کند. رئیسجمهور از اینکه بدون مشورت با وی چنین حکمی اعلام عمومی شده ابراز نارضایتی کرده است. روحانی پیش از این به اعضای هیات دولت تاکید کرده بود که از انتصابهای فامیلی و حاشیهسازی برای دولت در این موقعیت پرهیز کنند.»
*توضیح معاون پزشکیان
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور تایید کرد که یوسف پزشکیان در دولت مسئولیت پذیرفته است. متن پیام مهدی طباطبایی در پیامرسان ایکس به شرح زیر است: «در بین منتسبین بسیاری از رجال سیاسی، زلالتر، خیرخواهتر، وطن دوستتر و پاکدستتر از یوسف پزشکیان ندیدهام. با وجود تحصیلات و منزلت اجتماعی عالی برای کمک به رئیسجمهور مسئولیتی را پذیرفته است. تلخیهایی که در فضای مجازی نسبت به وی ابراز شده، منصفانه، اخلاقی و خیرخواهانه نیست.»
*روایت ابطحی
سیدمحمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت: هرکسی یوسف پزشکیان را دیده و میشناسد، میداند جوان بسیار سالم، دور از هرگونه فساد، مومن به آرمانهای مردم و یار پدرش هست. او که کنار پدرش هست. اتفاقا اگر حکم بگیرد، باید پاسخگو باشد. آقازادگانی که دنبال رانت هستند، اصلا دم به تله نمیدهند و نمیگذارند جایی اسمشان مطرح شود.
یوسف پزشکیان کیست؟
یوسف پزشکیان دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری فیزیک از دانشگاه شریف است. او عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز با مرتبه علمی «استادیار» است. یوسف متولد۱۳۶۰ و متأهل است.
همه معتمدان روسای جمهور
روسای جمهور به سبب حساسیتهایی که وجود دارد سعی میکنند از افرادی از نزدیکانشان که مورد وثوق هستند، در دفتر خود استفاده کنند که موضوع پذیرفته شدهای است. بهعنوان نمونه در دولت آیتا... هاشمی بود که محسن پسر ارشد ایشان برای مدتی رئیس دفتر بود و در ۲۸ سالگی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیسجمهور شد و به مدت ۸ سال این سمت را بر عهده داشت. یا سیدعلی خاتمی برادر حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی، رئیسجمهور سابق ایران است. او به مدت ۴ سال در دولت اصلاحات از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ رئیس دفتر رئیسجمهوری بود. او فوقلیسانس مهندسی صنایع از بروکلین دارد. ۱۴ اردیبهشت ۹۲ هم روحانی در قامت رئیسجمهور وقت در حکمی، حسین فریدون یعنی برادرش را بهعنوان دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اجرایی منصوب کرد. در متن حکم حجتالاسلام دکتر روحانی آمده بود: «نظر به مراتب تعهد، توان اجرایی و سوابق مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم بهعنوان «دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اجرایی» منصوب میشوید. امید است با عنایات الهی، در خدمت به ملت شریف ایران و نظام جمهوری اسلامی و رعایت اصول قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.» داود احمدینژاد برادر بزرگ محمود احمدینژاد رئیس دولتهای نهم و دهم بود. او شش سال از محمود بزرگتر و متولد سال ۱۳۲۹ در آرادان گرمسار بود. داود احمدینژاد در دوران ریاست جمهوری برادرش محمود احمدینژاد ابتدا به سمت ریاست بازرسی نهاد ریاستجمهوری منصوب شد. سپس وی در مرداد ۱۳۸۷ از مقام خود کنارهگیری کرد. علت کنارهگیری او از این جایگاه اختلافش با برادر بر سر انتصاب «علی کردان» به پست وزارت کشور و نیز تأثیرپذیری محمود از مشایی و مشارکت دادن طرفداران مشایی در کارها بود.
ارسال نظر