| کد مطلب: ۱۱۱۶۰۳۰
لینک کوتاه کپی شد

گزارش آرمان ملی ازرویکردها این روزهای ضرغامی

شعار اصلاح طلبانه، زمزمه اصولگرایانه

آرمان ملی– مطهره شفیعی: «اصلاح‌طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» این شعار نخستین‌بار در جریان تجمع اعتراضی دانشجویان در روز شنبه ۹ دیماه ۱۳۹۶ در مقابل سردر دانشگاه تهران در جریان اعتراضات توسط دانشجویان چپ سر داده شد و پس از آن در تجمعات و تحلیل‌های دیگر استفاده شد.

شعار اصلاح طلبانه، زمزمه اصولگرایانه

 سال ۱۳۹۶ و بعد از انتخاب مجدد حسن روحانی به‌عنوان رئیس‌جمهور که با حمایت اصلاح‌طلبان از جمله سیدمحمد خاتمی رقم خورد وضعیت اقتصادی دشوارتر شد و روحانی به‌دلیل موانعی که بر سر راهش قرار می‌دادند، نتوانست به برخی وعده‌هایش عمل کند که همین موضوع سبب نارضایتی مردم شد و با شروع اعتراضات دی ۱۳۹۶ شعاری جدید «اصلاح‌طلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» سر دادند. اکنون این شعار از سوی شخصیتی مطرح می‌شود که حتی یک روز هم عضو احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا نبوده است، یعنی عزت‌ا... ضرغامی. او در زمانی‌که رئیس سازمان صداوسیما بود از تلاشی برای تخریب جریان چپ یا اصلاح‌طلب دریغ نکرد.

*ضرغامی گرفتار توئیت رفقای دیروز شد

ضرغامی پس از پایان حضورش در صداوسیما با بسیاری از اصلاح‌طلبان دیدار کرد و صبحانه خورد که امر پسندیده‌ای است اما اکنون برای توجیه اقدام خودش از آنها انتقاد می‌کند. ماجرا به یک سفر آقای وزیر بازمی‌گردد که خودش با اشاره به یک ویدئو منتشر شده در فضای مجازی درباره اتفاقی در حافظیه، گفت: از من سوال کردند مامور بالای سر حافظیه به یک بچه‌ای که آنجا شعر می‌خواند تذکر می‌دهد و می‌گوید: به ما گفته‌اند اینجا کسی شعر نخواند. بله یک مقطعی در اغتشاشات تجمعاتی می‌شد، مشکلات امنیتی بود، دستگاه‌های مسئول آمدند شرایط ویژه ایجاد کردند و مدیریت کردند، عیب ندارد، در آن شرایط مشکلی ندارد. اما حالا یک بچه‌ای آمده و شعر حافظ می‌خواند باید او را روی سرمان بگذاریم؛ پس جا دارد به آن مامورمان تذکر دهیم، برخورد و توبیخ کنیم و به مردم هم اطلاع دهیم. ضرغامی با بیان این‌که همه باید همدل باشیم، یادآور شد: آن چیزی که مردم نیاز دارند شادی است و تمام تلاش دولت و حاکمیت باید این باشد که مردم را شاد کنند. این همه درباره بودجه یا قانون و مصوبات بحث می‌شود باید برای این باشد که یک لبخند به لب مردم بیاورد. وی ادامه داد: یک توئیتی زدم و بعضی‌ها نفهمیدند منظورم چیست و به من در رسانه‌ها اعتراض کردند؛ آن توئیت این بود که من سوار هواپیما شدم، پشت‌سر من ۳ دختر خانم نشسته بودند، بی‌حجاب هم نبودند و یک‌ریز تا تهران هم خندیدند، آن‌ها می‌خندیدند من حالم خوب می‌شد، چرا؟ چون من به‌عنوان وزیر باید تمام تلاشم این باشد که لبخند به لب‌ها بیاورم، حالا خودشان شاد هستند. موقع خروج از فرودگاه و در ترمینال دیدم کسی من را صدا کرد برگشتم دیدم این ۳ خانم هستند، از من عذرخواهی کردند و گفتند بعدا فهمیدیم شما جلوی ما نشستید، ما خیلی خندیدیم و حرف زدیم مزاحم شما شدیم، فهم و شعور از این بالاتر کسی دیده است؟ این‌ها دختران ایران هستند، دختر ایرانی یک مسئولی را می‌بیند که سن و سالی از آن گذشته، می‌گوید من خندیدم شما را ناراحت نکردم؟ من در جوابش می‌گویم دخترم تو حال مرا خوب کردی. اصلا این سفری که آمدم برای این است که لبخند روی لبان شما بیاورم، حالا تو خودت می‌خندی؛ وقتی خودت می‌خندی من چرا ناراحت شوم؟ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: بعضی‌ها این‌ها را نمی‌فهمند، می‌روند خبر را تحریف و منتشر می‌کنند که ۳ خانم بی‌حجاب می‌گفتند، می‌خندید، بی‌دینی می‌کردند و ضرغامی گفت دمتان گرم، بگویید که من هم خوشم می‌آید. ببنید حرف از کجا تا کجا است؟

*دلیل انتظار ضرغامی از اصلاح‌طلبان چیست؟

ناگهان به طرز عجیبی نوک پیکان انتقاداتش را به سمت اصلاح‌طلبان گرفت و گفت: کسانی‌که با من هم عقیده هستند به‌جای اینکه روشنگری کنند، روی حقایق را می‌پوشانند و من یک اشکالی به بعضی از جریان‌های سیاسی منتقد مانند اصلاح‌طلبان دارم، اصلاح‌طلبان خیلی سعی می‌کنند اتفاقا روی خیلی از حقایق را بپوشانند، شما می‌بینید این رفتار، رفتاری است که شما ادعایش را می‌کنید، زمانی‌که شما ادعایی می‌کنید باید مساله را تبیین و حمایت کنید. هرچند که الان اصلاح‌طلب و اصولگرا کلا تمام ماجرا. اصلا ۲ سال است که شعار من این است که «اصلاح‌طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» و اصلا مردم به این چیزها کاری ندارند. آنچه ضرغامی از اصلاح‌طلبان می‌خواهد کمی غیرمنصفانه است. آیا او فراموش کرده که در سال 94 مدعی بود اتاق فکر و فرماندهی اصلاح‌طلبان، منطقی و با برنامه عمل می‌کند؟ یا در بهمن 92 تصمیم راهبردی اصلاح‌طلبان در استقبال از انتخابات را قابل تقدیر دانست. ضرغامی باید کمی به عقب بازگردد یعنی سال 76. موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات تعریف می‌کند: «اگر یادتان باشد، در روزهای پایانی کارزار انتخاباتی سال 76 فیلمی به‌نام «کارناوال شادی در عصر عاشورا» در جامعه دست‌به‌دست شد. فیلمی ساخته بودند که گویا طرفداران آقای خاتمی عصر روز عاشورا زده‌اند و رقصیده‌اند.این فیلم در فضای عمومی علیه آقای خاتمی و تخریب چهره مذهبی آقای خاتمی منتشر شد. آقای خاتمی رأی آورد و تمام شد. پیگیری شد که این فیلم را چه کسی ساخته و چه کسی عرضه کرده است. وزارت اطلاعات و دستگاه‌های مسئول پیگیری کردند. حوزه معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری که بنده مسئولش بودم هم از طریق وکیل حقوقی پرونده را دنبال می‌کرد. افراد مختلفی در مظان اتهام قرار گرفتند که آقای ضرغامی هم یکی از آن افراد بود نمی‌خواهم بگویم حتما همین بود یا نبود ولی ایشان از متهمان پرونده بود.» جالب است ضرغانی که انتظار حمایت اصلاح‌طلبان را دارد، درباره این فیلم اظهار تاسف یا در نقش‌آفرینی درآن اعلام برائت نکرد. صدا و سیما در دوران مدیریت عزت‌ا... ضرغامی برنامه سیاسی‌ای نساخت مگر آنکه اصلاح‌طلبان در آن متهم شوند. در تمامی دورانی که برنامه‌های سیاسی و خبری‌ای همچون «شناسنامه»، «دیروز، امروز، فردا» و «٢٠و٣٠» هر قدر اصولگرایان و احمدی‌نژادی‌ها به‌راحتی و با سلام و صلوات به روی آنتن رفتند و از سوابق و خاطرات و خوبی‌های جناح سیاسی خود سخن گفتند، اصلاح‌طلبان مغضوب رسانه‌ملی بودند. اگر چه اصلاح‌طلبان پس ازخروج ضرغامی از صداوسیما با او رفتار خوبی داشتند اما گذشته قابل حذف نیست و درخواست فعلی ضرغامی برای حمایت اصلاح‌طلبان از او عجیب است.

منبع : آرمان ملی
نویسنده : مطهره شفیعی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار