دروغ بزرگ: حذف «آذر منصوری» از جبهه اصلاحات کلید خورد
کابوس انتخاباتی اصولگرایان
آرمان ملی– یاسمین طالقانی: از شنیدن نام اصلاحات و اصلاحطلبان واهمه دارند و تلاش دارند بهزعم خود نشانی از آنها در ذهن جامعه باقی نماند، اما بهتر میدانند در رقابت با اصلاحطلبان شکست میخورند. شایعهسازی ترفند نخنما شده اصولگرایان دلواپس است و هر بار یک موضوعی که نادرستی آن به اثبات رسیده است را تکرار میکنند، مانند «مشرق نیوز» که نوشت: «بازگشت چریک به جبهه اصلاحات قطعی و علنی شد؛
پیرمردی که تیرماه امسال بهصورت شبانه از محفل چپها اخراج شده بود حالا در آستانه نشستن دوباره روی کرسی ریاست جبهه اصلاحات قرار دارد، این فعل و انفعالات سیاسی و رفتن و آمدنهای بینشانه، حکایت از نارضایتی اکثریت چپها از آذر منصوری، رئیس خودخوانده این تشکیلات و بازکردن آغوش مجدد به سوی بهزاد نبوی دارد. ریشه این اختلافات نیز به رفتارهای دیکتاتورگونه آذر منصوری بازمیگردد که به تعبیر برخی از اعضای جبهه اصلاحات باعث «رشد بلشویکی رادیکالیسم» در دومخردادیها شده است. واکنش به این رفتارهای تند سیاسی تا جایی پیش رفت که افرادی چون حسین مرعشی از حزب کارگزاران سازندگی و الیاس حضرتی از حزب اعتماد ملی با آبستراکسیون سیاسی از حضور در جلسات جبهه اصلاحات خودداری کنند. پیش از این «مشرق» در گزارشی تحلیلی خبر داده بود که تعدادی از اعضای جبهه اصلاحات با بهزاد نبوی برای فعال کردن یک کارگروه ویژه مذاکره کردهاند؛ هدف از راهاندازی این کارگروه حل بحرانهای عمیق در جبهه اصلاحات است.» جالب است مشرق به گزارشی استناد میکند که پیش از این بارها تکذیب شده است.
* مشارکت بیش از ۶۰ درصد خواهد بود
مصطفی میرسلیم که عضو شاخص موتلفه و نماینده مجلس است با تاکید بر اینکه طرح مسائلی مبنی بر فعال شدن یک جریان خالصساز در کشور و حذف جریانات رقیب توسط این جریان یک ادعاست و اصلا چیزی بهعنوان خالصسازی وجود ندارد، در پیشبینی از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: پیشبینی میکنم انتخابات پیشرو انتخابات خیلی پرشور و موفقی خواهد بود و مشارکت قطعا بیشتر از ۶۰ درصد خواهد بود. مصطفی میرسلیم درباره اظهارات دبیرکل حزب موتلفه اسلامی مبنی بر اینکه «مردم گرایشی به اصلاحات و اعتدال ندارند و قطعا مجلس دوازدهم، مجلسی اصولگرا خواهد بود»، بیان داشت: این وضعیت به خاطر آن است که متاسفانه آن قدر در دوران دولتهای یازدهم و دوازدهم خسارت به کشور وارد و فرصتکشی شد که هنوز نتوانستهایم آثار خسارات وارد شده را جمع کنیم؛ نتیجه اقداماتی است که اصلاحات روی شناخت و بینش غلط و روی اقدامات ناشایست و غلط انجام داده است؛ یکی از این اقدامات به قضیه بنزین برمیگردد که رئیسجمهوری گفته بود که «من اصلا خبر نداشتم.» درحالیکه نمیشود که او خبر نداشته باشد بلکه خبر داشتند و بد عمل کردند. وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره پیشبینیاش از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پیشبینی میکنم که انتخابات پیشرو انتخابات خیلی پرشور و موفقی خواهد بود و مشارکت قطعا بیشتر از ۶۰ درصد خواهد بود؛ این پیشبینی بر این اساس است که مردم ایران مردمی بیدار هستند. این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه «آیا شاهد تنوع گرایشات سیاسی در انتخابات خواهیم بود؟»، عنوان کرد: حتما که شاهد این تنوع خواهیم بود؛ در بین اصولگرایان اختلاف و تنوع سلیقههایی وجود دارد. من با اصلاحطلبان کاری ندارم چراکه بخت اینکه آنها بخواهند رای بیاورند نسبتا ضعیف است؛ گرچه ممکن است تعداد کمی از آنها در مجلس بعد حضور داشته باشند؛ البته همین الان نیز تعداد کمی از آنها در مجلس هستند که این تعداد به ۱۰ درصد نمایندگان مجلس هم نمیرسد. میرسلیم درباره طرح ادعاهایی مبنی بر فعال شدن یک جریان خالصساز در کشور و حذف جریانات رقیب توسط این جریان، با تاکید بر اینکه این موضوع یک ادعاست و اصلا چیزی بهعنوان خالصسازی وجود ندارد، گفت: باید کار طبق روال درستی انجام شود و شورای نگهبان باید وظایف خود را در احراز صلاحیتها بهدرستی انجام دهد؛ احراز صلاحیتها نیز به شایستگیهای فردی و اعتقادی و همچنین قبول مبانی انقلاب اسلامی بازمیگردد؛ شورای نگهبان باید به این مسائل رسیدگی کند تا کار را بهدرستی انجام دهد؛ در غیر این صورت یک مجلس متشتتی خواهیم داشت که در هیچ کاری اعم از قانونگذاری، نظارت و انتخاب وزرا نمیتواند موفق عمل کند. وی در پایان در توصیهای به داوطلبان کاندیداتوری انتخابات مجلس دوازدهم تاکید کرد: به این افراد توصیه میکنم که قدر مجلس را بدانند چراکه مجلس جایگاه بسیار مهمی برای خدمت به مردم است.
ارسال نظر