| کد مطلب: ۱۰۸۱۴۴۶
لینک کوتاه کپی شد

مهاجری: پرویز فتاح، اعضای جبهه پایداری را در ستاد اجرایی به قدرت رساند

فتاح چهره پنهان پایداری در انتخابات 1404

آرمان ملی – مطهره شفیعی: احمدی‌نژادی‌ها پایان ندارند و از یک کرسی به کرسی دیگری منتقل می‌شوند، حتی احمدی‌نژادی‌هایی که پس ازخروج از دولت او، اعلام تبری کردند، مانند پرویز فتاح که در سال 84 تا 88 وزیر نیرو بود.

فتاح چهره پنهان پایداری در انتخابات 1404

پس از پایان دولت نهم، اختلافاتی میان احمدی‌نژاد و فتاح به‌وجود آمد که به‌نظر می‌رسید این اختلافات ریشه در برخی اطرافیان رئیس‌جمهور وقت داشت، اطرافیانی که بعد‌ها به حلقه انحرافی مشهور شدند و اسفندیار رحیم‌ مشایی و حمید بقایی در صدر آنها قرار گرفتند. اطرافیان احمدی‌نژاد، فتاح را از او دور کردند و کار تا جایی پیش رفت که احمدی‌نژاد در دور دوم ریاست‌جمهوری فتاح را کنار گذاشت و حتی نامه بیش از ۲۰۰ نماینده مجلس نیز باعث نشد رئیس‌جمهور وقت در این تصمیمش تجدیدنظر کند. پس از آن بر کرسی کمیته امداد و بنیاد مستضعفان جلوس کرد. پس از اینکه فتاح از دولت احمدی‌نژاد جدا شد به سپاه بازگشت و از سال ۸۸ تا ۹۴ مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه بود. پس از بنیاد تعاون سپاه، فتاح در سال ۹۴ به‌عنوان رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) منصوب شد. یکشنبه 7 آبان سالجاری هم  پرویز فتاح به‌عنوان رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کار خود را آغاز کرد.

*فتاح علاقه‌مند به کرسی قدرت؟

فتاح اهل تعارف نیست چنانکه در سال ۱۳۹۲ در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» درباره آخرین روز‌های کار دولت نهم و انتصاب مشایی به‌عنوان معاون اول رییس‌جمهور در دولت دهم، اظهار داشت: «ما که می‌گوییم ولایت مطلقه فقیه از تو به یک اشاره، از ما به سر دویدن؛ این انتصاب نباید صورت بگیرد، اما به‌رغم نظر حضرت آقا صورت گرفت. من هنوز امضایی که پای آن عهدنامه ابتدایی دولت زدم را دارم و اولین بند آن نیز تبعیت از ولایت مطلقه فقیه بود. حقیقتا تلخ‌ترین جلسه، آخرین جلسه دولت نهم بود که چرا واقعا به دیوار دولت تکیه کردم که خدایا چرا؛ این دولت، دولت ولایت‌مدار است و گفتم خدایا چرا با این آزمون و در نهایت با اینکه جبهه بودم و خیلی‌ها جلوی من شهید شدند، اما واقعا گریه کردم. یعنی تکیه به صندلی و دیوار اتاق کردم و گفتم چه بر سر ما آمد.» همین ویژگی به علاوه  تلاش‌های ضدفسادی که فتاح داشت سبب شد تا در معرض توجه گروه‌های سیاسی باشد. البته بر خلاف آنچه تصور می‌شود او بی‌رغبت  به جلوس بر کرسی‌های قدرت نیست، نبود. در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶ جمنا پرویز فتاح را به‌عنوان گزینه ریاست‌جمهوری مطرح کرد. این در حالی بود که خودش بار‌ها اعلام کرد نامزد انتخابات نخواهد شد. با این وجود تا آخر جزو گزینه‌های جمنا بود. در آن انتخابات جنجالی فتاح خود را از فرآیند انتخابات کنار کشید و به‌طور رسمی از هیچ نامزدی نیز حمایت نکرد تا اجازه استفاده تبلیغاتی از امکانات کمیته امداد را هم به چهره‌ای ندهد. او با این اقدامات چهره‌ای فراجناحی از خود به نمایش گذاشت. او در حالی سال 96 کاندیدا شد که در سال 90 گفته بود:«ما تشنه قدرت نیستیم، شیفته خدمت هستیم.» اکنون هم برخی این گمانه را مطرح می‌کنند که پرویز فتاح برای ریاست جمهوری 1404 کاندیدا شود. او رابطه خوبی با بخشی از طیف راست اصولگرایان از جمله موتلفه دارد. با آیت‌ا... مصباح هم روابط حسنه‌ای داشته و می‌تواند رضایت احمدی‌نژاد را نیز جلب کند. شاید بخشی از طیف چپ هم مشکلی با حمایت از او نداشته باشد.

*رابطه فتاح و جبهه پایداری

نباید فراموش کرد که فتاح چهره نزدیک به جلیلی و محصولی است و بعید نیست با نظر محصولی کاندیدای جبهه پایداری شود که نام کاندیدای مستقل داشته باشد. دیروز هم محمد مهاجری از انتصاب اعضای جبهه پایداری در ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد. محمد مهاجری، در توییتر خود نوشت: «با اطلاع دقیق می‌گویم آقای پرویز فتاح اعضای تشکل جبهه پایداری را در مناصب متعدد ستاداجرایی گماشته و این روند ادامه دارد. »

*رابطه اقدامات فتاح و دهقان

از سوی دیگر برخی رسانه‌ها مدعی شدند «در روز‌های اخیر جابه‌جایی‌های زیادی درباره نیرو‌های نزدیک به جبهه پایداری در این بنیاد رخ داده است و دهقان در این رابطه با اصول و ضوابط مورد تاکیدش کار را آغاز کرده و تغییر و خروج چهره‌های نزدیک به پایداری از این بنیاد در روز‌های اخیر، خبر غیررسمی، اما پرتکرار بنیاد مستضعفان تحت مدیریت دهقان بوده است.» با کنار هم قراردادن آنچه مهاجری گفت با اقدامات دهقان، می‌توان این گمانه را مطرح کرد که از یک سو دهقان اقدام به اخراج اعضای پایداری می‌کند و از سوی دیگر فتاح اعضای این تشکل سیاسی را به استخدام نهاد تحت مدیریت خودش در می‌آورد.

 

 

منبع : آرمان ملی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار