عصبانیت تندروها از یک عکس | همنشینی بزرگان دلواپسان را برآشفت
یک تصویر و یک پیام همبستگی و تدبیر! همنشینی محمدی گلپایگانی (رئیس دفتر مقام معظم رهبری)، محسنی اژهای (رئیس قوه قضائیه) و سیدمحمدخاتمی (رئیس دولت اصلاحات) در مراسم تشییع آیتالله حسن صانعی (ره) در جماران پیامهای زیادی داشت. برخی تندروها از همنشینی محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر رهبری با سید محمد خاتمی عصبانی شدهاند و در شبکههای اجتماعی به محمدی گلپایگانی (و همچنین محسنی اژهای)، انتقاد کردهاند.
به گزارش آرمان ملی آنلاین از سوی دیگر، برخی از اعضای اپوزیسیون نیز به این عکسها واکنش منفی نشان داده و به خاتمی و اصلاحطلبان حمله کردهاند. برخی دیگر این همنشینی را ستودند. بیتردید آنچه کشور بیش از همه به آن نیاز دارد همدلی و وحدت مسئولان است تا افراد جامعه هم به تأسی از مسئولان به مشارکت در بهبود شرایط بپردازد. برخی اوقات رقابتهای سیاسی سبب ایجاد چالشهایی میشود که گریزناپذیر است و در همه کشورها وجود دارد اما اصل رفاقت پس از رقابت موضوعی است که نباید فراموش شود.
مسئولان شناخته شده کشور که سبقه طولانی در تلاش برای آرامش و پیشرفت کشور دارند، تلاش زیادی برای ایجاد آرامش و پیشرفت در کشور دارند حتی اگر سالها مورد هجمه تندروها قرار گیرند اما با صبوری به مسیری که صلاح کشور است، ادامه میدهند. همنشینی خاتمی و اژهای پیام بزرگی به تندروها داد. برخی تندروها سالها بر طبل محاکمه خاتمی کوبیدند و اتهامات زیادی به او وارد کردند اما محسنی اژهای درگیر این جوسازی نیست و حضورش در جماران و نشستن در نزدیکی خاتمی پیامی به تندروها داد. محسنی اژهای سعی دارد تا از تشنج و ایجاد فضای بداخلاقی سیاسی درکشور جلوگیری کند.
پیام یک عکس
حجتالاسلام محمدی گلپایگانی که به نمایندگی از حضرت آیتالله خامنهای در مراسم تشییع آیتالله صانعی کنار خاتمی حضور داشت، هم پیام خوبی به تندروها داد. بسیاری از سایتها این حضور را با تیتر «سید محمدخاتمی کنار رئیس دفتر رهبر انقلاب پس از سالها» منتشر کردند. رئیس دفتر مقام معظم رهبری در این مراسم با خاتمی گفتوگویی هم داشت که سبب عصبانیت تندروها شد.
بهعنوان نمونه حمید رسایی عضو جبهه پایداری نوشت: «همنشینی آقای محمدی گلپایگانی و محمد خاتمی در مجلس ختم مرحوم آقای صانعی، مثل رفتار آقای حداد عادل با خاتمی در مجلس ختم آقای دعایی، باز هم برای برخی از دوستان سؤال شده. برخی رسانهها میکوشند این صحنهها را نشانه تغییر موضع رهبری انقلاب نسبت به فتنهگران تحلیل کنند! صحنههایی که شاید با طراحی و مدیریت حامیان فتنه و با غفلت برخی شخصیتها محقق میشود و علامت سؤالهایی را برای برخی کاربران فضای مجازی ایجاد میکند. در این باره چند نکته قابل ذکر است که در پست بعدی اشاره میکنم: برخی از نظرات صریح و رفتار علنی رهبر انقلاب با فتنهگران هیچ پیامی دریافت نمیکنند اما از تصویر یکی از منسوبان یا منصوبان ایشان کلی پیام لیست میکنند! در حالیکه ما مکلف به تبعیت از فعل، قول و تقریر صریح رهبر و امام جامعه هستیم و رفتار منصوب یا منسوب ایشان، عقلا و شرعا برای ما حجت نیست. خصوصا وقتی رفتار و قول اطرافیان ایشان به هر دلیلی همجهت با قول و فعل رهبری انقلاب نباشد.»
او در این پست ادامه داد: «در بسیاری از مواقع این تفاوت قول و فعل بهدلیل بیتوجهی در آن لحظه و نبود کیاست آن فرد و در مواردی بهدلیل محصوربودن در تعارفات و روابط گذشته است. این احتمالات نباید برای این عزیزان چنین توقعی را ایجاد کند که دیگران نسبت به اقدام آنها سکوت اختیار و نقد موضوع را رها کنند. وقتی رهبر انقلاب بابت ظلمی که خاتمی در کودتا و فتنه سال ۸۸ به نظام اسلامی کرده و حاضر به اصلاح آن هم نشده، وی را به حضور نمیپذیرند، او را در جلسات دیدارهای عمومی خود دعوت نمیکنند، حتی در پیام تسلیت برای فوت مادر خاتمی بهجای تسلیت به وی، به مردم اردکان تسلیت میگویند و بارها و بارها سران فتنه را مذمت کرده و تا عدم اصلاح عمومی مواضع دشمنشادکن آنها، این سیاست را ادامه دادهاند، حتما کسانیکه خود را منصوب یا منسوب به رهبری انقلاب میدانند، باید از هرگونه رفتاری که منجر به شبهه در اذهان و سفید شدن فرد فتنهگر میشود، اجتناب کنند حتی اگر در حد دست دادن و خوش و بش کردن و همنشینی با فتنهگران باشد. در نهایت، ضمن احترامی که صاحب این قلم بهعنوان طلبهای کوچک برای شخصیتهای منصوب و منسوب به جایگاه رهبری انقلاب قائلیم، اما از این عزیزان انتظار میرود در این مواقع اجازه سوءاستفاده به فتنهگران را برای خلق این صحنهها ندهند.»
تندروها طاقت آرامش ندارند
مشرق نیوز هم نتوانست این قاب را تحمل کند، بنابراین چنین نوشت: «خاتمی امروز به بهانه حضور در مراسم تشییع آیتالله حسن صانعی (ره)، به حسینیه جماران رفت. مرحوم صانعی، با حکم امام خمینی (ره) رئیس بنیاد پانزده خرداد و با حکم رهبر انقلاب، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. تعیین جایزه برای اعدام سلمان رشدی ملعون (پس از حکم تاریخی حضرت امام)، نشانه غیرت دینی مرحوم صانعی است. این غیرت اسلامی را مقایسه کنید با سکوت خاتمی در مقابل اهانت به قرآن کریم در سوئد و دانمارک و... حضور در مراسم تشییع یا ختم شخصیتها که معمولا با شرکت چهرههای موجه همراه است، خاتمی را از خیانتهایی که در دولت خود و سپس فتنههای سیاسی متعدد مرتکب شده، تبرئه نمیکند.»
ارسال نظر