در دوازدهمین جلسه طرح تحول محلات کشور مطرح شد؛
دکتر آقامحمدی: محله محوری چاره و اساس کار در کنترل آسیب های اجتماعی است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید معتادین را در جامعه به حساب آورد، گفت: یکی از راههای درمان مسئله اعتیاد، جلب همکاری فرد معتاد برای درمان ضروری است.
آرمان ملی آنلاین -به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دوازدهمین جلسه طرح توانمند سازی و تحول محلات کشور با موضوع اعتیاد با حضور دکتر علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نمایندگان سازمان بهزیستی، سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، ستاد مبارزه با مواد مخدر، سازمان شهرداری ها، هلال احمر، سازمان برنامه و بودجه، کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در محل وزارت کشور برگزار شد.
در این نشست دکتر علی آقا محمدی با بیان اینکه باید موضوع اعتیاد را استانی و محلی نگاه کنیم، تصریح کرد: توجه به زمینه های فرهنگی و بومی هر منطقه می تواند یاریگر سیاست های مجموعه نظام و دولت در مدیریت مسئله اعتیاد باشد.
وی در این خصوص گفت: در شهرستان ها ظرفیت هایی نظیر خانواده، همسایگان، گروههای مرجع و عشیره ها وجود دارد که این ظرفیت ها می تواند باعث ترک اعتیاد یا کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد شوند.
دکتر آقامحمدی ادامه داد: در شهرستان ها همچنین با توجه به فضای شناختی افراد از همدیگر، هنوز قباحت مسئله اعتیاد شکسته نشده است که این یکی از جنبه های مثبت برای جلوگیری از تشدید مصرف مواد مخدر و تجاهر به آن است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه محله محوری چاره و اساس کار در کنترل آسیب های اجتماعی است در ادامه گفت: طبق اطلاعات دقیق مشخص شده که کل معتادین ساکن در محله دروازه غار ۲۸۰۰ نفر است که نشان می دهد چنانچه تعامل مناسبی با افراد گرفتار در این حوزه بشود امکان بهبود وضع و کاهش آن وجود دارد ولی به دلیل آنکه محله دروازه غار تبدیل به محل توزیع متادون برای معتادان محلات مختلف و وجود قاچاقچیان برای فروش مواد مخدر شده است این موضوع سبب شده محله چهره نامطلوبی را داشته و اگر این دو مسئله یعنی مبارزه با قاچاقچیان و انتقال محل توزیع متادون از این محله صورت پذیرد می تواند چهره غیرواقعی را از محل دور کند و این برای زندگی ۲۱ هزار نفر ساکن جمعیت این محله و تأثیرات اجتماعی و غبارزدایی از چهره محله بسیار مناسب است.
مقرر شد سازمان مبارزه با مواد مخدر به صورت پایلوت در محله حضور پیدا کند و با تشکیل جلسات با نهادها، مردم محل و افراد گرفتار در اعتیاد شیوه های نوین و منطبق با مقتضیات محل را برای کاهش اعتیاد، مصرف مواد مخدر و کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد اقدام نماید و نتایج آن را در محلات ۲۰۲۰ گانه به تدریج تعمیم دهد.
ارسال نظر