| کد مطلب: ۱۱۶۴۵۳۱
لینک کوتاه کپی شد

این ستاره برای انتقام از استقلال، پرسپولیسی می‌شود

تیکدری جزو وینگرهای گلزن لیگ بوده و تا به اینجای فصل ۵ گل زده و یک پاس گل داده است.

این ستاره برای انتقام از استقلال، پرسپولیسی می‌شود

 به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ مهدی تیکدری اخیرا در مصاحبه ای گفته به باشگاه استقلال رفتم و قرارداد بستم و شماره پیراهن هم مشخص شد و گفتند تست پزشکی بده! بعد دیگر جواب تلفن من را ندادند و زرنگی کردند.

این بازیکن با گل گهر قرارداد دارد و در حال حاضر باید او را گزینه خرید همه تیم های مدعی بدانید؛ مدافع راستی که نیم فصل دوم با تدبیر تارتار به پست وینگر رفته و تا به اینجای فصل ۵ گل زده و یک پاس گل داده؛ یعنی بیشتر از همه وینگرهای کنونی پرسپولیس.

تیکدری دو فصل قبل از جذب اسماعیلی فر گزینه اول یحیی برای دفاع راست پرسپولیس بود و بی تمایل هم نبود که به این تیم بیاید. منتها سرخ ها حاضر نبودند پولی بابت رضایتنامه این بازیکن بپردازند و در نهایت گل گهر در تابستان ۱۴۰۰ او را با پرداخت یازده میلیارد از تراکتور خرید.

 

منبع : برترین ها

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار