| کد مطلب: ۱۱۶۲۲۱۴
لینک کوتاه کپی شد

امیدواری مهدی تاج به صعود سریع تیم ملی ایران به جام جهانی

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، اعلام کرد که امیدوار است تیم ملی کشورمان به عنوان اولین و سریع‌ترین تیم به جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کند.

امیدواری مهدی تاج به صعود سریع تیم ملی ایران به جام جهانی

به گزارش آرمان ملی آنلاین، او در جریان بازی فینال فوتسال جام رمضان در اردبیل بیان کرد: «تیم ملی فوتبال ایران در بازی‌های پیش رو قطعا پیروز میدان خواهد بود و به عنوان سریع‌ترین تیم به جام جهانی آینده صعود می‌کند.»

تاج همچنین از آمادگی فدراسیون برای برگزاری بازی‌های بین‌المللی فوتسال در اردبیل خبر داد و اظهار داشت: «در سال آینده، مسابقات فوتسال در ورزشگاه رضازاده اردبیل که به عنوان یک ورزشگاه بی‌نظیر برای این رشته شناخته می‌شود، برگزار خواهد شد.»

رئیس فدراسیون فوتبال، ظرفیت فوتبال استان اردبیل را بسیار ارزشمند دانسته و افزود که فدراسیون فوتبال حمایت کامل خود را از فوتبال اردبیل برای حضور در لیگ‌های دسته یک و دو کشور اعلام می‌کند. او همچنین از برنامه‌های حمایتی برای احیای ورزشگاه علی دایی و تقویت فوتبال این استان در رقابت‌های ملی خبر داد.

تاج همچنین از تفاهم‌نامه‌ای که فدراسیون فوتبال با صدا و سیما به امضا رسانده، برای پخش مسابقات جام رمضان و استفاده از این فرصت برای آزاد کردن زندانیان جرایم غیرعمد در شب‌های ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: «این حرکت فرهنگی فضای شادابی و نشاطی در ورزشگاه‌ها ایجاد کرده است.»

در پایان، رئیس فدراسیون فوتبال با استاندار اردبیل دیدار کرده و آمادگی فدراسیون را برای میزبانی یکی از مسابقات بین‌المللی فوتسال در این استان اعلام کرد.

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار