| کد مطلب: ۱۱۶۰۴۶۴
لینک کوتاه کپی شد

کارتال خواهان بازگشت مترجم سابق به تیم شد

اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس، پس از مدتی همکاری با ناصر صادقی به عنوان مترجم جدید خود، درخواست کرده است تا سیامک تقی زاده، مترجم سابق او، دوباره به تیم ملحق شود.

کارتال خواهان بازگشت مترجم سابق به تیم شد

به گزارش آؤمان ملی آنلاین، ابتدا، انتشار توئیت‌های سیامک تقی زاده در سال‌های گذشته که حاوی حمایت‌هایش از استقلال بود، موجب اعتراضاتی از سوی هواداران پرسپولیس شد. این اعتراضات باعث شد که باشگاه پرسپولیس تصمیم بگیرد مترجم جدیدی را برای کارتال انتخاب کند و ناصر صادقی به عنوان مترجم جایگزین منصوب شد. صادقی نیز در بازی با استقلال در کنار تیم حضور داشت.

اما حالا پس از گذشت چند روز، کارتال دوباره به باشگاه درخواست داده که تقی زاده به تیم بازگردد. او با اشاره به مهارت‌های فنی و ارتباط بهتر تقی زاده با بازیکنان، خواستار بازگشت او به عنوان مترجم شده است. این در حالی است که خود کارتال با وجود قطع همکاری باشگاه با تقی زاده، همچنان در تماس با مترجم سابقش بوده است.

جالب اینجاست که در فوتبال، تعلقات رنگی در رابطه با مترجم‌ها امری طبیعی است و باشگاه‌ها نباید از ابتدا همکاری خود با مترجم‌ها را به دلیل گرایش‌های تیمی آن‌ها قطع می‌کردند. به عنوان نمونه، باشگاه استقلال نیز این روزها با رضا چلنگری که طرفدار پرسپولیس است، همکاری می‌کند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار