| کد مطلب: ۱۱۶۰۰۱۴
لینک کوتاه کپی شد

تصمیم درست دو بازیکن پرسپولیس در زمان پنالتی

به جرات می‌توان گفت 2 بازیکن پرسپولیس در گل شدن پنالتی این تیم نقش روانی بسیار موثری داشتند.

تصمیم درست دو بازیکن پرسپولیس در زمان پنالتی

به گزارش آرمان ملی آنلاین، هنگامی که پرسپولیس صاحب ضربه پنالتی شد، طبق اعلام رسمی کارتال سردار دورسون پشت توپ ایستاد و بازیکنان پرسپولیس هم با وجود اینکه بعضی از آنها قلباً با آن موافق نبودند، اعتراضی نکردند تا شیرازه تیم برهم نخورد.

دورسون ایستاد و پنالتی را هم خراب کرد ولی پرسپولیس دوباره صاحب ضربه پنالتی شد چون داور رای به تکرار آن داد. وقتی حکم به تکرار داده شد اما پرسپولیسی‌ها دیگر تاخیر را جایز ندانسته و بلافاصله وارد میدان شدند. امید عالیشاه توپ را از سردار گرفت و همین قضیه باعث اعتراض او شد اما سروش رفیعی هم به میدان آمد و به این بازیکن توضیح داد که شرایط فوق العاده حساس است و در چنین شرایطی بهتر است کنعانی‌زادگان به جای او پنالتی بزند.

سرمربی هم از کنار زمین چراغ سبز نشان داد تا پنالتی زن پرسپولیسی‌ها عوض شود. همین تعویض موجب شد تا کنعانی‌زادگان پشت توپ قرار گرفته و آن را به گل تبدیل کند. در واقع باید گفت تصمیم درست و دخالت به موقع عالیشاه  و سروش شانس گلزنی پرسپولیس را بالا برد چون سردار با فضای دربی تهران غریبه بود و هنوز نمی‌داند گل زدن در این مسابقه و البته پنالتی خراب کردن در آن چه تبعات سنگینی برای هر تیمی دارد.

 

منبع : خبر ورزشی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار