| کد مطلب: ۱۱۵۹۷۰۴
لینک کوتاه کپی شد

مدیر عامل هواپیمایی آسمان استعفا داد

مدیرعامل هواپیمایی آسمان طی نامه‌ای با اشاره به تشدید مشکلات و «سلب امکان مدیریت حرفه‌ای» در این ایرلاین، از سمت خود استعفا داد.

مدیر عامل هواپیمایی آسمان استعفا داد

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ مدیرعامل هواپیمایی آسمان طی نامه‌ای با اشاره به تشدید مشکلات و «سلب امکان مدیریت حرفه‌ای» در این ایرلاین، از سمت خود استعفا داد. در بخشی از نامه حسن قاسمی به عظیمی‌پور، مدیرعامل آتیه صبا آمده است که گرانی بلیط هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد باید لغو شود.

در ادامه نامه نوشته شد،‌ شرایط مدیریتی در هواپیمایی آسمان به لحاظ انتصابات غیرتخصصی و غیرمرتبط با صنعت حمل‌ونقل هوایی در سنوات گذشته دچار چالش‌های جدی بوده و طی ماههای اخیر تشدید شده است. به نحوی که امکان ادامه مدیریت حرفه‌ای را سلب کرده‌ است. ادامه این روند با سرایت چالش‌ها به بدنه فنی و عملیاتی شرکت، علاوه بر آسیب‌های مادی و معنوی، مخاطرات ایمنی شرکت را به‌دنبال دارد. پیرو درخواست‌های قبلی اعلام می‌کنم از تاریخ 5 اسفند 1403 از حضور در شرکت معذور و از عضویت در هیئت مدیره و مدیرعاملی هواپیمایی آسمان کناره‌گیری می‌کنم.

عظیمی‌پور مدیرعامل آتیه‌صبا طی حکمی کورش خلیلیان را به‌عنوان سرپرست هواپیمایی آسمان منصوب کرده است. شهریور ماه سال قبل قاسمی به‌عنوان مدیرعامل و نایب رئیس‌هیئت مدیره هواپیمایی آسمان جایگزین ابوذر شیرودی شده بود.

 

 

منبع : اکو ایران

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار