پلمپ یک رستوران در تالش/ علت چه بود؟
در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان یک رستوران به علت عدم رعایت شیوه نامههای بهداشتی در تالش شناسایی و پلمب شد.
به گزارش آرمان ملی آنلاین؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان تالش گفت: در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان یک رستوران به علت عدم رعایت شیوه نامههای بهداشتی در تالش شناسایی و پلمب شد.
محمد جعفرپور ر اظهار کرد: طی بازرسی کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت در جامعه یک واحد رستوران به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی، تجهیزات و استفاده از رنگ مصنوع پلمب شد.
جعفرپور تصریح کرد: از همه شهروندان درخواست میشود صرفاً از مراکز مجاز تحت نظارت ارگانهای نظارتی _ بهداشتی اقلام غذایی تهیه کنند و هرگونه تخلف بهداشتی در مبحث تولید، توزیع و عرضه را از طریق سامانه تماس ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع رسانی کنند.
ارسال نظر