سبزیجات و میوههایی برای تقویت ایمنی و گوارش
بهار فصلی است که طبیعت مواد غذایی مختلفی را در اختیار ما قرار میدهد. این فصل، زمان رویش میوهها و سبزیجات تازه و رنگی است که برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید هستند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، متخصصان تغذیه اعتقاد دارند که میوهها و سبزیجات فصلی بهترین گزینهها برای پاسخگویی به نیازهای بدن در هر فصل هستند. در فصل بهار، انواع میوهها و سبزیجات تازه و مغذی در دسترس قرار دارند که میتوانند نیازهای مختلف بدن را برآورده کنند.
طبق گزارش ایرنا، با وجود روشهای اصلاح ژنتیکی و کشت گیاهان در گلخانهها در تمام فصول، تحقیقات نشان میدهند که برخی محصولات در فصل بهار طعم و عطر بهتری دارند و حتی از نظر مواد غذایی و ویتامینها غنیتر هستند.
از جمله سبزیجات بهاری میتوان به پونه اشاره کرد که به طور خود رو در مناطق سبز و بِکر میروید. این سبزی طعمدهندهای عالی است و سرشار از کلسیم میباشد.
در فصل بهار، توتها نیز به وفور در دسترس هستند. انواع توت سفید، سیاه، شاهتوت، توتفرنگی و زغال اخته از محبوبترین میوههای این فصل هستند که حاوی ویتامینهای A، B، C و آهن هستند و با خاصیت آنتیاکسیدانی خود به کاهش بروز بیماریها کمک میکنند.
باقلا یکی دیگر از سبزیجات بهاری است که با غنی بودن از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامینهای مختلف و فیبر، به کاهش فشار خون و تقویت بدن کمک میکند.
نخودفرنگی نیز از دیگر محصولات بهاری است که سرشار از ویتامینهای گروه B، K، E، آهن، مس، فسفر و پتاسیم است. این ماده غذایی ارزشمند به حفظ سلامتی و تقویت بدن کمک میکند.
سبزی والک یکی دیگر از سبزیجات گرانقیمت بهاری است که در نقاط مرتفع میروید. این سبزی حاوی ویتامینهای A، B، C و املاح معدنی مختلفی است و به صورت پلو، ماهی یا کوکو مصرف میشود.
ریواس، کنگر، تلخون و مرزه نیز از دیگر سبزیجات مغذی بهاری هستند که هرکدام خواص بینظیری دارند.
گیاه بهارنارنج که به صورت شربت، مربا و دمنوش مصرف میشود، برای معده مفید است و از افسردگی جلوگیری میکند.
متخصصان تغذیه رژیم غذایی شامل میوهها و سبزیجات بهاری به همراه پروتئینهای گیاهی را برای فصل بهار مناسب میدانند.
ارسال نظر