| کد مطلب: ۱۱۴۸۵۴۹
لینک کوتاه کپی شد

غذاهای معجزه‌آسا برای کاهش قند خون

قند خون بالا یا هیپرگلیسمی، عوارض مزمنی مانند بیماری‌های قلبی-عروقی، آسیب عصبی، مشکلات کلیوی و حتی اختلالات چشمی به دنبال دارد. تغییر عادات غذایی یکی از مؤثرترین راه‌ها برای کنترل و کاهش قند خون است.

غذاهای معجزه‌آسا برای کاهش قند خون

به گزارش آرمان ملی آنلاین، در اینجا غذاهایی که نقش مهمی در کاهش قند خون دارند معرفی شده‌اند:

1. توت‌ها: گنجینه‌ای از آنتی‌اکسیدان‌ها

میوه‌هایی مانند زغال‌اخته و توت‌فرنگی، سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که به کاهش قند خون و التهاب کمک می‌کنند. ترکیب توت‌ها با غذاهای نشاسته‌ای می‌تواند تأثیر مثبتی بر تنظیم قند خون داشته باشد.

2. سیر: داروی طبیعی دیابت

سیر به دلیل ترکیباتی که حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد، یکی از درمان‌های سنتی مؤثر در کاهش قند خون است.

3. آجیل: دوستدار سلامت متابولیک

مصرف روزانه یک چهارم فنجان آجیل، مانند پسته، می‌تواند قند خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به دیابت را کمتر کند.

4. بامیه: منبع طبیعی کاهنده قند خون

بامیه و دانه‌های آن حاوی ترکیباتی مانند پلی‌ساکاریدها و فلاونوئیدها هستند که خاصیت ضد دیابتی دارند. هرچند مطالعات بیشتری روی انسان نیاز است، اما این سبزی گزینه‌ای عالی برای مدیریت قند خون محسوب می‌شود.

5. تخم کتان: منبع فیبر و چربی‌های سالم

مصرف روزانه تخم کتان می‌تواند سطح HbA1c را کاهش داده و به بهبود تنظیم قند خون کمک کند.

6. غذاهای غنی از کروم و منیزیم: تعادل‌بخش قند خون

  • کروم: سبزیجاتی مانند لوبیا سبز و گوشت‌های کم‌چرب منبع خوبی از کروم هستند که به تنظیم عملکرد انسولین کمک می‌کند.
  • منیزیم: منابعی مانند سبزیجات برگ‌دار، غلات کامل، تخمه کدو، و شکلات تلخ به کاهش مقاومت به انسولین و تنظیم سطح گلوکز کمک می‌کنند.

7. دانه شنبلیله: کنترل طبیعی دیابت

دانه شنبلیله با کاهش جذب کربوهیدرات‌ها می‌تواند به تنظیم قند خون کمک کند. همچنین مصرف منظم آن ممکن است از دیابت نوع 2 پیشگیری کند.

8. کلم پیچ: ابرغذای کاهنده قند خون

کلم پیچ حاوی ترکیباتی مانند کوئرستین و کامفرول است که حساسیت به انسولین را افزایش داده و قند خون را کاهش می‌دهد.

منبع : بهداشت نیوز

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار