در سحرگاه اربعین حمله گسترده و انتقامجویانه علیه اسرائیل آغاز شد
حزب الله لبنان در پاسخ اولیه به ترور شهید فؤاد شکر، حمله هوایی گستردهای به عمق اراضی رژیم صهیونیستی را شروع کرد.
![در سحرگاه اربعین حمله گسترده و انتقامجویانه علیه اسرائیل آغاز شد](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/TRSmke4INAkk/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2VrVyBKmG-1c/%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87+%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9%DB%8C+%D8%AD%D8%B2%D8%A8+%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین، در متن بیانیه اولیه آمده است:
در سحرگاه اربعین امام حسین علیه السلام سرور و سالار شهیدان، امام آزادگان و مظهر فداکاری و نوع دوستی و سربلندی و در چارچوب واکنش اولیه به تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت که منجر به شهادت جناب آقای فؤاد شکر رحمت الله علیه و تعدادی از مردم شریف کشور شد، رزمندگان مقاومت اسلامی، سایت ها، پادگان ها و گنبد آهنین دشمن در شمال فلسطین اشغالی را با تعداد زیادی موشک و به سمت یک هدف خاص نظامی رژیم صهیونسیتی که متعاقباً اعلام خواهد شد چه هدفی است، هدف قرار دادند.
مقاومت اسلامی در لبنان هم اکنون و در این لحظات در بالاترین آمادگی خود قرار دارد و هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی به ویژه در صورت آسیب دیدن غیرنظامیان، همراه با مجازات سخت و بسیار شدید خواهد بود.
ارسال نظر