قتل وحشتناک در زندان قزلحصار کرج
رئیس پلیس آگاهی البرز از کشف یک فقره قتل در زندان قزلحصار کرج در این استان خبر داد.
![قتل وحشتناک در زندان قزلحصار کرج](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/Jv5svI3FWZrT/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2e6PLPe-g5Oe/%D9%82%D8%AA%D9%84.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ سرهنگ حکمت اله شجاعی روز دوشنبه گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر درگیری در یکی از بندهای زندان قزلحصار کرج بررسی موضوع در دستور کار دایره جنایی پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت.
وی افزود: پس از حضور کارآگاهان پلیس در صحنه جرم و بررسیها و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد، یکی از زندانیان طی جر و بحث با هم اتاقی خود وی را با ضربات قیچی بر روی صورت و سینه اش مجروح که فرد مصدوم پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات وارده فوت میکند.
شجاعی با اشاره به شناسایی قاتل و اعتراف وی به بزه انتسابی گفت: در این رابطه پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
وی بیان کرد: ناتوانی در مهار خشم و عصبانیت هنگام نزاع و درگیری عواقب بسیار ناگواری به همراه دارد که جبران ناپذیر است.
ارسال نظر