تب کنگو در این استان قربانی گرفت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شناسایی ۳ فرد مبتلا به تب کریمه کنگو خبر داد و گفت: یک نفر از مبتلایان در شهرستان رودان فوت شده است.
![تب کنگو در این استان قربانی گرفت](https://cdn.armanmeli.ir/thumbnail/Ekgpv8SXBMvg/S6Hsh8dSr2z7Oz9zGla1YvHrg-LW4xM-HR8NLGoT6SF27gvge54c70s_uzPBlgh1YzKW8nJt0EhFqqqm95MB2c2U36fi6vkN/%DA%A9%D9%86%DA%AF%D9%88.jpg)
به گزارش آرمان ملی آنلاین، عبدالجبار ذاکری با بیان اینکه فرد فوتشده مردی ۷۰ ساله بود که مراجعه دیرهنگام به پزشک موجب مرگ وی شد، اظهار داشت: تاکنون ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب گریمه کنگو در این استان گزارش شده که شهرستان های رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک از جمله مناطقی هستند که این بیماری در آنها دیده شده است.
اقتصادآنلاین به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نوشت: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغولند، باید از وسایل محافظتکننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و خونابهها به طریق بهداشتی دفع شود، از مردم خواست برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خریدن گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده است، خودداری کنند؛ همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد استفاده شود و به هیچ وجه دامی را که علایم بیماری و ناخوشی دارد، ذبح و مصرف نکنند.
ارسال نظر